Home » Microsoft stopt productie van Xbox One X en volledig digitale Xbox One S

Microsoft stopt productie van Xbox One X en volledig digitale Xbox One S

Microsoft heeft de productie van verschillende Xbox One-consoles stopgezet.

Terwijl het zich voorbereidt op een toestroom van nieuwe generatie hardware, beëindigt Microsoft enkele Xbox One-modellen. Volgens een rapport van The Verge zal Microsoft de Xbox One S All-Digital Edition niet meer maken (de schijfloze versie van de basis Xbox One-console). Verrassend genoeg beëindigt het bedrijf ook het krachtigere Xbox One X-systeem.

Hoewel de verhuizing de opties van consumenten beperkt als ze een huidig ​​gen-systeem willen kopen, gaat de Xbox One niet helemaal weg. Microsoft zegt dat de op schijven gebaseerde Xbox One S zal blijven worden geproduceerd en verkocht.

Als je hoopt een van de stopgezette systemen op te halen, heb je nog steeds een kans. Retailers moeten nog steeds de voorraad van reeds geproduceerde systemen opruimen, dus u kunt ze misschien krijgen voordat ze weg zijn.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.