Home » The Last of Us: Part II ontvangt gratis update

The Last of Us: Part II ontvangt gratis update

The Last of Us: Part II krijgt een update die het spel moeilijker en makkelijker moet maken.

Een nieuwe post en trailer op de PlayStation Blog bevestigt moeilijkere moeilijkheidsgraden voor The Last of Us: Part II, maar geeft ook details over aanvullende aankomende functies in de patch. Deze omvatten nieuwe cheats en gameplay-modifiers, zoals oneindig knutselen en slow motion. De update komt later deze week op 13 augustus uit en je kunt in de onderstaande video zien wat je kunt verwachten.

De Grounded-modus in het originele The Last of Us was ook een toevoeging na de lancering, en de intelligente vijanden en verminderde HUD-elementen (zoals geen zichtbare levensbalk) maakten het een buitengewoon moeilijke manier om te spelen. Als dat aanhoudt in het vervolg, samen met het onvermogen om door te gaan als je wordt gedood, zou The Last of Us Part II een masochistisch, maar lonend avontuur kunnen worden voor de hardcore fans.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.