Home » Next-gen upgrade van Control is niet gratis

Next-gen upgrade van Control is niet gratis

Control komt naar de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar tegen een prijs.

Control’s ontwikkelaar Remedy en uitgever 505 Games hebben een “Ultimate Edition” van Control onthuld, die het basisspel en de twee DLC-uitbreidingen bevat. De Ultimate Edition wordt op 27 augustus gelanceerd op Steam, dezelfde dag als de tweede uitbreiding, Awe, met Alan Wake. Het wordt op 10 september gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en in de Epic Game Store.

Als je de ultieme editie voor systemen van de huidige generatie koopt, kun je de game gratis upgraden wanneer de PlayStation 5- en Xbox Series X-systemen beschikbaar zijn. Als je echter al de standaardversie van Control en zijn uitbreidingen hebt gekocht, krijg je de upgrade niet. Je moet de ultieme editie (die €40,- kost) opnieuw aanschaffen om te profiteren van de volgende generatie verbeteringen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.