Home » Zo ziet het dashboard van de Xbox Series X eruit

Zo ziet het dashboard van de Xbox Series X eruit

Benieuwd hoe het dashboard van de Xbox Series X eruit ziet? Neem snel een kijkje!

Vandaag heeft Microsoft enkele details gepost over wat het “Xbox-ervaring” noemt, waarin een beetje wordt uitgelegd hoe gebruikers zullen omgaan met hun Xbox Series X en welke verbeteringen onderweg zijn.

Het is niet vol met nieuwe informatie, maar sommige van de afhaalrestaurants omvatten een verhoogde laadsnelheid voor het startscherm, samen met een uniform ontwerp voor console, PC en mobiel. Het meest interessante deel van de bijbehorende video (die je hierboven kunt bekijken) is echter onze eerste goede blik op het Xbox Series X-dashboard.

Het lijkt niet veel anders, maar dat lijkt een opzettelijke zet van Microsoft te zijn om de consistentie op zijn platforms te behouden en geen duidelijke scheidslijnen tussen generaties op te zetten. De aankomende updates zullen ook niet allemaal tegelijkertijd worden gelanceerd; Microsoft zegt dat het “ze in de komende weken zal gaan uitrollen”.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.