Home » De grootste aankondigingen van de Nintendo Indie World Showcase

De grootste aankondigingen van de Nintendo Indie World Showcase

Er zijn veel toffe games aangekondigd tijdens de Nintendo Indie World Showcase. Check hier een overzicht van alle grote aankondigingen.

De line-up van grote Nintendo-games is op dit moment een beetje licht, maar we hebben tenminste een aantal indiegames om Switch-bezitters bezig te houden. Tijdens de meest recente Indie World Showcase toonde Nintendo een aantal spraakmakende titels die naar zijn tablet kwamen, waaronder een handvol games die vandaag beschikbaar zullen zijn. Hier zijn de grootste aankondigingen.

HADES
Supergiant, vooral bekend van games als Transistor en Bastion , brengt dit najaar zijn door de Griekse mythologie gevoede roguelike naar de Switch. Hades zal je bekend voorkomen als je eerder werk van de studio hebt gespeeld: prachtige 2D-kunst, ongelooflijke soundtrack en een fantastische wereld waarin je kunt verdwalen.

HYPNOSPACE OUTLAW
De retrofuturistische internetsim Hypnospace Outlaw springt van pc naar switch. De game, waarmee je een virtuele wereld blootlegt te midden van GeoCities-achtige websites, werd oorspronkelijk vorig jaar gelanceerd. Het is beschikbaar op 27 augustus – en het komt ook naar de Xbox One (via Game Pass) en PlayStation 4.

CARD SHARK
Het team achter de uitstekende Reigns- serie heeft een nieuw kaartspel genaamd, toepasselijk, Card Shark. “Leer de kunst van het manipuleren van kaarten door gokken met hoge inzetten in het 18e-eeuwse Europa”, leggen de ontwikkelaars uit. Het zal in 2021 op de Switch verschijnen en het komt ook naar de PC.

GARDEN STORY
Alle fantasie-avonturen zijn beter als je als druif speelt. Garden Story plaatst spelers in de rol van een mollig klein concord genaamd Concord, op een zoektocht om hun thuiseiland te herstellen. Het lijkt een beetje op Stardew Valley gemengd met een avonturenspel. Het staat in 2021 op de Switch.

BEAR AND BREAKFAST
Echt, de naam zegt het al. Je runt een bed and breakfast, en je bent ook een beer. Wat moet je nog meer weten? De game komt in 2021 naar de Switch.

A SHORT HIKE
Een van de meest geprezen indiegames van vorig jaar komt naar de Switch – en is vandaag beschikbaar. A Short Hike combineert de schilderachtige charme van Animal Crossing met de wijd open verkenning van The Legend of Zelda, waardoor het een goede match zou moeten zijn voor Nintendo’s handheld.

MANIFOLD GARDEN
De surrealistische en boeiende Manifold Garden, die eerder op pc en iOS werd gelanceerd, komt later vandaag naar de Switch, samen met PlayStation 4 en Xbox One. De game laat spelers navigeren door een landschap in MC Escher-stijl, in een poging een wereld te begrijpen die volledig uit onmogelijke architectuur bestaat.

GRINDSTONE
Een van de beste games van Apple Arcade komt naar de Nintendo Switch. Capy Games ‘Grindstone, een soort Frank Frazetta-geïnspireerde kijk op match-3-puzzels, komt dit najaar naar de Switch.

UNTITLED GOOSE GAME
En dan waren er ganzen. Hoewel het geen geheel nieuwe game is, krijgt Untitled Goose Game vanaf volgende maand een grote update die coöp voor twee spelers introduceert, zodat je een vriend kunt verwoesten.

SUBNAUTICA
Meer dan twee jaar na de lancering op consoles en pc komt het geliefde survivalavontuur Subnautica naar Switch. Niet alleen dat, maar het vervolg, Subnautica: Below Zero, voegt zich bij de hit van Unknown Worlds wanneer de twee games begin 2021 op het hybride systeem van Nintendo verschijnen.

RAJI: AN ANCIENT EPIC
Nodding Heads Games heeft aangekondigd dat de prachtige actietitel Raji: An Ancient Epic later vandaag naar Switch komt als een exclusieve getimede console. Raji vertelt een verhaal van mythen en overleveringen uit het oude India, geïnspireerd door hindoeïstische legendes en Balinese mythologie.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.