Home » Alles wat je moet weten over de Mega Evolutions van Pokémon Go

Alles wat je moet weten over de Mega Evolutions van Pokémon Go

Nintendo en Niantic hebben nieuwe informatie vrijgegeven rondom de Mega Evolutions van Pokémon Go.

Bepaalde pokémon kunnen gedurende een beperkte tijd evolueren naar krachtigere vormen, en je zult binnenkort in Pokémon Go van dit potentieel kunnen profiteren. Met behulp van een nieuwe bron genaamd Mega Energy kunnen specifieke pokémon zoals een Venusaur, Charizard en Blastoise in een Mega vorm veranderen. Je verkrijgt deze nieuwe grondstof door Mega Raids te voltooien. Hoe sneller je de baas kunt uitschakelen, hoe meer energie je krijgt als beloning. Net als bij het voeren van candy, heb je een bepaalde hoeveelheid energie nodig om naar de nieuwe vormen te evolueren. Zodra een pokémon zijn megastatus bereikt, neemt de energie langzaam af in de loop van de tijd, en als het eenmaal weg is, keert het wezen terug naar zijn vorige staat.

Er kan maar één pokémon tegelijk mega-evolueren, en het kan geen schaduw of kloon zijn. Deze krachtige vormen zijn geweldig voor gevechten, maar kunnen ook elke andere activiteit in het spel uitvoeren, inclusief je huisdier zijn. Als je ze allemaal probeert te vangen, worden de Mega Evolutions gecatalogiseerd in een nieuwe Mega Pokémon, dus je moet elke pokémon minstens één keer ontwikkelen. Deze grote toevoeging aan het spel komt ook met een nieuwe speciale onderzoeksmissie genaamd “A Mega Discovery”, die wordt afgesloten met trainers die de kans krijgen om een ​​Mega Beedrill op te graven.

Elke week in september is er een ander Mega-evenement. We weten niet hoeveel Mega Evolutions er buiten de deur beschikbaar zullen zijn, maar dit is een ander gebied dat Niantic in de loop van het jaar kan verspreiden, iets waar het team de afgelopen jaren in uitblonk.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.