Home » Dit is wat in september naar Game Pass gaat komen

Dit is wat in september naar Game Pass gaat komen

Je maandelijkse verzameling Game Pass-toevoegingen staat op het punt wat groter te worden.

Dankzij de officiële lancering van Microsoft’s Xcloud-streamingdienst – nu officieel omgedoopt tot Cloud Gaming – morgen, 15 september. De komst van de game brengt meer dan 150 speelbare games naar Android-apparaten via een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, wat betekent dat de Game Pass-verzameling van september de eerste is met titels die zowel naar Android als naar Xbox One en PC komen.

Het begint allemaal op 17 september, wanneer Relic Entertainment’s veelgeprezen WW2 realtime strategie-inspanning Company of Heroes 2 naar PC Game Pass komt, en 22 september is een bijzonder drukke, met een aantal titels die meerdere platforms omvatten.

Android ziet bijvoorbeeld zijn eerste toevoeging in de vorm van Destiny 2: Shadowkeep & Forsaken (dat ook deel uitmaakt van Xbox One Game Pass), en vervolgens maakt Halo 3: ODST zijn overstap naar Android en PC als onderdeel van de opknapbeurt van laatstgenoemde Master Chief Collection. Microsoft merkt op dat ODST Firefight tegelijkertijd zal toetreden tot Master Chief Collection op zowel console als PC, met online matchmaking, dedicated servers en nieuwe aangepaste spelmodi op 10 legacy-kaarten.

Vervolgens komt het geliefde verhalende avontuur Night in the Woods van ontwikkelaar Infinite Fall op 24 september naar PC, Xbox One en Android, en de toevoegingen van de maand worden afgesloten met een coöperatieve first-person fantasy-smasher Warhammer: Vermintide 2, die zijn weg naar Xbox One en Android op dezelfde dag.

Cloud Gaming is natuurlijk niet de enige opvallende Game Pass die deze maand plaatsvindt; Zoals vorige week aangekondigd, verlaat Xbox Game Pass voor PC de bèta en krijgt een prijsverhoging die overeenkomt met de Xbox One-versie op 17 september, hoewel huidige abonnees het oude tarief in rekening worden gebracht voor de volgende betalingscyclus. Samenvattend dan:

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.