Home » Rocket League vanaf volgende week volledig gratis speelbaar

Rocket League vanaf volgende week volledig gratis speelbaar

Vanaf volgende week zal Rocket League gratis speelbaar zijn.

Eerder dit jaar kondigde ontwikkelaar Psyonix aan dat het zijn fenomenaal populaire vierwielige footie-game Rocket League zou overzetten naar een gratis te spelen model, en het is nu bevestigd dat dit aanstaande woensdag 23 september zal gebeuren.

Sinds de lancering in 2015 is Rocket League verkocht als een premium titel met een vooruitbetaling, ondanks de talloze methoden om inkomsten te genereren die Psyonix gedurende zijn hele levensduur heeft geïmplementeerd, variërend van een inmiddels ter ziele gegane loot box-systeem tot een vervangende online winkel en een Fortnite -stijl battle pass.

Vanaf volgende week zal die vooruitbetaling echter niet meer zijn, een zet waarvan Psyonix vermoedelijk hoopt dat het zijn spelersbestand nog verder zal vergroten. Dat is echter niet de enige grote verandering aan de horizon; Vanaf 23 september wordt Rocket League exclusief voor Epic Games Store, na de overname van Psyonix door Epic vorig jaar.

Spelers die Rocket League al op Steam bezitten, kunnen echter blijven spelen, waarbij Psyonix “volledige ondersteuning voor toekomstige updates en functies” op het platform van Valve belooft. Dat gezegd hebbende, hoopt Epic duidelijk op zijn minst enkele mensen naar zijn eigen winkel te lokken door een tegoedbon van €10 te beloven aan iedereen die de game tussen 23 september en 23 oktober aan hun Epic-bibliotheek toevoegt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.