Home » Patch Marvel’s Avengers lost meer dan 1000 problemen op

Patch Marvel’s Avengers lost meer dan 1000 problemen op

Er komt een grote patch aan voor Marvel’s Avengers.

Marvel’s Avengers-ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft onthuld dat de volgende patch van de actiegame “meer dan 1000 problemen” zal aanpakken die zijn geïdentificeerd door fans en de community van de game.

“Patch V1.3.0 is onze eerste grote patch sinds de lancering en lost meer dan 1000 problemen op die u de afgelopen twee weken aan het licht hebt gebracht, variërend van verschillende progressiestoppers tot kleine grafische fixes”, zei Square Enix in de update , die problemen op alle versies van de games: PC, PlayStation 4, Stadia en Xbox One.

“Hoewel de focus van deze patch het oplossen van bugs was, zullen toekomstige patches voor de korte termijn meer aanpassingen aan de kwaliteit van leven en feedbackgestuurde functies / afstemming integreren. We kunnen je niet genoeg bedanken voor je geduld en ondersteuning. Ga zo door. ; je helpt mee de toekomst van Marvel’s Avengers vorm te geven. “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.