Home » Insomniac geeft Spider-Man een make-over in zijn nieuwe PlayStation 5-remaster

Insomniac geeft Spider-Man een make-over in zijn nieuwe PlayStation 5-remaster

Spider-Man krijgt een nieuwe look in de remaster van Marvel’s Spider Man.

Ondanks enige controverse na de onthulling, is de opwinding nog steeds hoog voor Insomniac’s PlayStation 5 Spider-Man-remaster – en de ontwikkelaar heeft nu een grondiger blik geworpen op de verbeteringen die op de nieuwe console van Sony komen, waaronder een nogal Tom-Holland-achtige make-over voor zijn web-slinging lead – in november.

Peter Parker’s jeugdige nieuwe looks, die je kunt zien in de geremasterde cutscene hieronder, komen als onderdeel van een “enorme upgrade” voor personages in de remaster. Insomniac beweert dat het Ben Jordan heeft gecast als het nieuwe gezichtsmodel voor Peter Parker op PS5 om de gezichtsopname van acteur Yuri Lowenthal ‘beter te matchen’ (en niet, weet je, om het meer in overeenstemming te brengen met Marvel’s enorm bankabele films), maar andere personages hebben ook visuele upgrades gekregen.

Insomniac zegt te verwachten “meer getrouwe huid-, oog- en tand-shaders” evenals “individueel weergegeven lokken van haar”, waarvan het hoopt dat ze allemaal “nieuw leven” zullen brengen aan bekende personages.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.