Home » Ghost of Tsushima krijgt een grote update

Ghost of Tsushima krijgt een grote update

Vrijdag zal Ghost of Tsushima een grote update krijgen.

Ghost of Tsushima’s versie 1.1-update is gratis voor alle spelers en leidt met een online coöperatieve multiplayer-ervaring die bekend staat als Ghost of Tsushima: Legends. Eenmaal ontgrendeld via de PlayStation Store, hebben spelers toegang tot de verhaalmissies van Legends (ontworpen voor twee spelers), evenals overlevingsmissies voor vier spelers. Sucker Punch zegt dat er ook een driedelige Raid voor vier spelers op komst is, en deze wordt verwacht in de week na de release van 1.1.

Verhaalmissies zijn omlijst rond Gyozen de Verhalenverteller, een nieuwe NPC in steden en verschillende andere locaties op de kaart, die een ander perspectief biedt op gebeurtenissen in het solospel. Als je met hem praat, gaan spelers naar de multiplayerlobby (ook beschikbaar via het hoofdmenu) en kunnen hogere moeilijkheidsgraden worden ontgrendeld, waaronder nieuwe ontmoetingen, moeilijkere vijanden, bonusdoelen en grotere beloningen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.