Home » Fortnite-update voegt 120FPS-modus toe

Fortnite-update voegt 120FPS-modus toe

Je kunt eindelijk Fortnite met 120 FPS spelen op je PlayStation 5 of Xbox Series S/X.

Of je nu een doorgewinterde fan bent of niet, Fortnite blijft een intrinsiek onderdeel van de hedendaagse videogamecultuur. Met een overvloed aan populaire evenementen – zoals de recente Galactus-strijd – tot bonuscosmetics, heeft de spelersbasis van Fortnite altijd nieuwe content om te verkennen en van te genieten. Een nieuwe update optimaliseerde echter de framerate van de populaire battle royale op next-gen consoles.

Fortnite draait al in 4K en 60 FPS op de PlayStation 5 en Xbox Series X, maar nu verbetert de 120FPS-modus, die kan worden ingeschakeld in het tabblad video-instellingen, de actie van moment tot moment waar de game om bekend staat.

120FPS-modus eist echter de resolutie van Fortnite. Als je van het spel in 4K hebt genoten, moet je gaan wennen aan 1440p als je van plan bent de framerate te versterken. Bovendien worden schaduwen, nabewerking en streamingafstanden merkbaar verminderd.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.