Home » De seizoenspas van Watch Dogs Legion bevat een vrouwelijke Assassin’s Creed-heldin

De seizoenspas van Watch Dogs Legion bevat een vrouwelijke Assassin’s Creed-heldin

Er zijn nieuwe details vrijgegeven rondom de extra content van Watch Dogs Legion.

We wisten al dat de seizoenspas van Watch Dogs Legion Aiden Pearce van Watch Dogs 1 als speelbaar personage zal bevatten. Vandaag hoorden we dat er ook Watch Dogs 2-personage Wrench in zal spelen, een transhuman genaamd Mina en een nieuwe vrouwelijke Assassin in een cross-over met het universum van Assassin’s Creed.

Season Pass-verhaaluitbreiding Bloodlines introduceert Darcy, een nieuwe Assassin’s Creed-heldin en lid van de moderne Assassins-groep. Behalve een snelle glimp, werd er niets anders onthuld over haar of haar rol in het verhaal.

Dit is natuurlijk niet de eerste cross-over tussen de twee Ubisoft-franchises. Naast talloze kleine knipoogjes en verwijzingen naar Assassin’s Creed in Watch Dogs 1 en 2, is de belangrijkste cross-over tussen de twee nog steeds die van Assassin’s Creed: Black Flag-personage Olivier Garneau, die het moderne gedeelte van dat spel overstapte om in de originele Watch te verschijnen Honden als doelwit in een zijmissie. Deze gebeurtenissen werden later samengevat en verweven met Assassin’s Creed Origins, waardoor ze deel uitmaken van de serie canon.

Vandaag werd ook verteld hoe Watch Dogs: Legion gratis zal worden uitgebreid na de lancering, met de toevoeging op 3 december van free-roam co-op voor vier spelers, extra coöp-activiteiten voor twee tot vier spelers, lastige vier -persoon Tactical Ops-missies en Watch Dogs ‘eerste speciale PVP-modus, Spiderbot Arena, voor maximaal acht spelers.

Extra gratis content voor één speler komt in 2021 aan en voegt nieuwe personages toe met nieuwe vaardigheden, missies en een New Game Plus-modus. Zie een glimp van dat alles in de trailer hierboven.

Onze Ian ging onlangs hands-on met het spel om enkele van de meer, nou ja, “domme” dingen te ontdekken die je kunt doen, om zijn woorden te gebruiken. Deze omvatten het springen in de Theems vanaf de top van de Tower Bridge en het betalen van de volledige prijs voor de buis.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.