Home » Marvel’s Spider-Man: Miles Morales krijgt een prequelboek

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales krijgt een prequelboek

Er komt een speciaal boek uit die als prequel dient voor Marvel’s Spider-Man: Miles Morales.

Als je niet kunt wachten tot de volledige game op 12 november op PlayStation 4 en PlayStation 5 uitkomt, dan heb ik nieuws voor je, want Marvel’s Spider-Man: Miles Morales krijgt een prequelboek – en het komt maar liefst twee dagen voor de release uit. spel. Het is een manier om weer in de stemming te komen.

De roman getiteld Wings of Fury, geschreven door Brittney Morris (auteur van Slay), zal op 10 november verkrijgbaar zijn bij Titan. Volgens de officiële beschrijving concentreert het boek zich op Miles “in het reine komen met wat het betekent Spider-Man te zijn” en het omgaan met Vulture en Starling terwijl ze “experimentele technologie ontketenen op Marvel’s New York”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.