Home » EA legt uit waarom niet al je voortgang in FIFA 21 van het huidige naar het volgende generatie wordt overgedragen

EA legt uit waarom niet al je voortgang in FIFA 21 van het huidige naar het volgende generatie wordt overgedragen

EA heeft uitgelegd waarom niet al je FIFA 21-voortgangsoverdrachten van het huidige gen naar het volgende gen.

EA gebruikt een systeem genaamd Dual Entitlement om gratis upgrades van de volgende generatie aan te bieden. Dit betekent dat je je exemplaar van FIFA 21 op PS4 naar PS5 of van Xbox One naar Xbox Series X zonder extra kosten kunt upgraden.

Dit is natuurlijk goed nieuws, aangezien sommige uitgevers geen gratis upgrade van de volgende generatie aanbieden. Het is echter vermeldenswaard dat niet al je FIFA 21-voortgang wordt overgedragen van de huidige generatie naar de volgende generatie.

Alle voortgang die je boekt of content die je verwerft in FIFA 21 Ultimate Team, inclusief spelers, items, munten, FIFA-punten, wedstrijdrecord en plaatsing in het klassement, evenals alle voortgang in Volta (de FIFA Street-style-modus) wordt overgedragen van PS4 naar PS5 en terug, of van Xbox One naar Xbox Series X en terug.

Maar de voortgang in alle andere modi, inclusief online seizoenen, coöpseizoenen, carrièremodus en profclubs, is specifiek voor de console waarop je speelt en wordt niet overgedragen tussen consoles.

Dit is duidelijk slecht nieuws voor FIFA 21-spelers die zich bijvoorbeeld richten op het speltype Carrière. Het betekent dat degenen die upgraden naar de volgende generatie geen andere keus hebben dan opnieuw te beginnen – dat is nogal een beslissing als je tientallen uren in een carrière of profclubs hebt gepompt.

Dus wat is er aan de hand? Ik vroeg EA om uitleg, en FIFA-uitvoerend producent Aaron McHardy legde een verklaring af over de kwestie, waarin hij erop aandrong dat het ontwikkelingsteam besloot dat “de tijd die nodig was om alle modi overdraagbaar te maken, beter werd gebruikt om nieuwe functies en verbeteringen in het hele spel te bouwen”.

Hier is de volledige verklaring:

“Wanneer we beginnen met de ontwikkeling voor een nieuwe generatie consoles, moeten we uiteindelijk een aantal afwegingen maken. Dus besloten we dat de tijd die nodig was om alle modi overdraagbaar te maken, beter kon worden gebruikt om nieuwe functies en verbeteringen in de hele game te bouwen. met het aanpakken van feedback van onze spelers. Aangezien Volta en FUT zowel servergebaseerde modi zijn, was het logisch dat we ons daarop concentreerden als een manier voor spelers om hun voortgang over te dragen. “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.