Home » Lanceringstrailer nieuwe Xbox uitgebracht

Lanceringstrailer nieuwe Xbox uitgebracht

Microsoft heeft een lanceringstrailer voor de nieuwe Xbox uitgebracht.

Als je nieuwsgierig bent geweest om te weten hoe Microsoft en Sony van plan zijn hun respectievelijke consoles bij de lancering onder de bredere massa op de markt te brengen nu mensen zoals wij in een geschikte razernij zijn gegooid, is er een gedeeltelijk antwoord gekomen in de vorm van de allereerste Xbox Series X/S TV-spot.

Officieel getiteld “Us Dreamers”, speelt Daniel Kaluuya – bekend van Get Out en Black Panther – op een pittige (en, zoals Microsoft het noemt, “inspirerende”) reis door een verscheidenheid aan game-geïnspireerde droomlandschappen; Halo krijgt bijvoorbeeld de meest voor de hand liggende knipoog, terwijl mensen als wat PUBG lijkt te zijn, Assassin’s Creed Valhalla en Minecraft iets subtieler verschijnen, wat allemaal bijdraagt ​​aan een angstaanjagende kosmische nachtmerrie. Ik kan alleen maar aannemen dat we allemaal eeuwig zullen zijn. dreigt uit de eerste hand te ervaren wanneer we onze Xbox Series X/S aanzetten.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.