Home » Borderlands 3 krijgt een tweede seizoenspas met Designer’s Cut en Director’s Cut

Borderlands 3 krijgt een tweede seizoenspas met Designer’s Cut en Director’s Cut

Borderlands 3 gaat een nieuwe seizoenspas krijgen.

Iets meer dan een maand na het uitbrengen van het laatste deel in de vierdelige seizoenspas van Borderlands 3, heeft ontwikkelaar Gearbox aangekondigd dat het zich voorbereidt op de lancering van een tweede, deze keer belooft hij twee extra updates voor de uitbundige first-person shooter.

Gearbox zegt dat Borderlands 3’s fantasierijke titel Season Pass 2, die beschikbaar zal zijn om te kopen wanneer het uitkomt op 10 november, “anders is dan alles wat we eerder hebben gedaan”.

In plaats van de route van zijn voorganger te volgen door substantiële nieuwe verhaalcampagnes te leveren, zal de eerste helft van Season Pass 2 een zogenaamde Designer’s Cut introduceren, bestaande uit een extra Skill Tree voor elke Vault Hunter, naast een nieuwe spelmodus die bekend staat als Arms Ras.

Wat het tweede (en even mysterieuze) onderdeel van Season Pass 2 betreft, dit wordt de Director’s Cut genoemd en zal naar verwachting in de lente van volgend jaar worden gelanceerd. Hoeveel Gearbox zal aanrekenen voor zijn vier nieuwe vaardigheidsbomen en twee mysterieuze modi nu Borderlands 3 zijn tweede jaar ingaat, valt nog te bezien, maar verwacht de komende weken meer informatie.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.