Home » Destiny 2 zal in december worden geoptimaliseerd voor next-gen

Destiny 2 zal in december worden geoptimaliseerd voor next-gen

De geoptimaliseerde versie van Destiny 2 wordt in december gelanceerd.

Dat is voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Verwacht op die consoles snellere laadtijden en cross-gen play (Xbox Series S/X-spelers kunnen spelen met Xbox One-spelers en PS5-spelers kunnen spelen met PlayStation 4-spelers) op de 10e November. Maar spelers zullen tot december moeten wachten op andere upgrades van de volgende generatie, zoals 4K op PS5 en Xbox Series X, 1080p op Xbox Series S en 60 fps op alle drie consoles.

Ook in december zal voor het eerst een FOV-regelaar beschikbaar zijn op consoles. “Ons doel is om een ​​FOV-reeks mogelijk te maken die vergelijkbaar is met die op de PC”, zei Bungie. “We zijn deze instellingen momenteel aan het testen om soepele prestaties op elk platform te garanderen en we zullen binnenkort over aanvullende details beschikken.”

Bungie voegde eraan toe dat er merkbare verbeteringen zullen zijn bij het laden van het spel en het inspecteren van de karakterinventaris, maar sommige laadtijden zijn afhankelijk van netwerken en matchmaking. Het laden van activiteiten kost dus nog steeds tijd terwijl de matchmaking zijn ding doet.

En tot slot is er een gratis upgrade van de volgende generatie voor alle platforms.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.