Home » De mid-season update van Fall Guys is nu live

De mid-season update van Fall Guys is nu live

De nieuwe mid-season update van Fall Guys brengt veel leuks met zich mee.

Er is iets meer dan een maand verstreken sinds het tweede seizoen van Fall Guys arriveerde, wat een vaag middeleeuws tintje gaf aan zijn immens populaire knockabout-actie, maar nu is ontwikkelaar Mediatonic terug met zijn mid-season update, met verschillende verbeteringen, ronde variaties en een volledig nieuwe fase bekend als Big Fans.

Wat remixen betreft, zijn zowel seizoen 2 als klassieke rondes gekieteld met de refresh-stick, en er is een bijzondere nadruk op middeleeuwse infusies, waaronder stekelige rollers en swingende zeisen in tot nu toe bekende stadia. Verwacht bovendien fruitige verrassingen en zucht naar de nieuwe wild draaiende paal van Perfect Match – die er net zo hilarisch uitziet als het betekent.

“Neem de wankele spanning van See Saw, maar vul hem met snel roterende bladen en een ongezonde hoeveelheid mogelijkheden voor duiksprongen “, legt Mediatonic uit over zijn nieuwe ronde, “Deze torenhoge race laat weinig manoeuvreerruimte over, met onze wetenschappers verklaren een officieel onveilige verhouding van boon per mes, wat betekent dat voorzichtig gedrang ten zeerste wordt aanbevolen.”

Elders lost Fall Guys ‘2.5-update, die nu uitkomt op PlayStation 4 en pc, een aantal bugs en andere vervelende problemen op, zoals beschreven in de patchnotities van Mediatonic. De ontwikkelaar waarschuwt ook voor geruchten dat een kleine hamer, bekend als Lil Yeety, is gespot door de Blunderdome, dus houd je hoofd erbij.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.