Home » Dead Island 2 is nog steeds in ontwikkeling

Dead Island 2 is nog steeds in ontwikkeling

Dead Island 2 is momenteel nog steeds in de maak, aldus Deep Silver.

Ondanks talloze annuleringsgeruchten en het wisselen van handen, is Dead Island 2 misschien niet zo dood in het water als velen aanvankelijk dachten. Hoewel nieuws over het aanstaande vervolg niet bestaat of zorgwekkend is, heeft de studio bij Deep Silver bevestigd dat het door zombies aangedreven spel nog steeds in ontwikkeling is met één simpele tweet.

In een recent bericht van de studio over het feit dat Saints Row: Gat Out Of Hell gratis is dankzij Xbox Games With Gold, antwoordde een fan terug met de simpele vraag: Dead Island 2? Een andere Twitter-gebruiker antwoordde: “Geef het op, man. Het komt niet. Ga gewoon naar Dying Light.” Het was die reactie die Deep Silver ertoe bracht om deel te nemen aan het gesprek:

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.