Home » Review: The Dark Pictures: Little Hope

Review: The Dark Pictures: Little Hope

Little Hope is de tweede stand-alone game in The Dark Pictures Anthology reeks.

 

Het spel staat verder los van het eerste spel Man of Medan en volgt zijn eigen verhaallijn. Na een onconventionele intro begint het spel zodra 4 universiteit studenten en hun professor stranden in een kleine dorpje genaamd Little Hope. Gevangen in een vreemde mist moet je proberen een uitweg te vinden, relaties onderling in stand te houden en moeilijke keuzes maken om de nacht te overleven.

Je speelt met vijf verschillende personages en ze hebben allemaal zo hun eigen karaktereigenschappen waardoor de personages uniek aanvoelen in gameplay.

Het grote voordeel is dat het loont wanneer je Little Hope nog een keer speelt. Je kan nieuwe keuzes maken waardoor de personages zich anders gaan gedragen en het verhaal een andere wending gaat nemen.

Als je van horror spellen houd vol met mysterie en jumpscares, dan is Little Hope het perfecte spel voor jou, er zitten namelijk genoeg schrikmomenten en spanning in Little Hope om je scherp te houden. Het spel heeft vergelijkbare gameplay elementen als Until Dawn en is het net alsof je een spannende film aan het kijken bent terwijl je door de Quicktime Events (QTE) de controller met zweethanden blijft vasthouden. Deze QTE’s zijn overigens duidelijk en als je goed oplet heb je meer dan genoeg tijd om te reageren.

Ik raad aan het spel vooral in het donker te spelen met je headset op. Grafisch ziet het spel er goed uit en met een headset op zijn de geluidseffecten voelbaar.

Helaas voelt het spel langzaam aan en kan het verhaal door de keuzes die je maakt wat onderbroken en statisch aanvoelen.
Af en toe zijn sommige reacties onrealistisch en lijken de personages door te gaan alsof er niks aan de hand is terwijl de spanning en hartslag van de gamer stijgt. Hierdoor kan helaas de spanning soms wegvallen.

Summary
Kortom, wil je een goed spelende Horror game, die er ook nog eens goed uitziet, die voor spanning zorgt terwijl je speelt. Dan is The Dark Pictures: Little Hope echt een game voor jou!
7
Goed

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.