Home » Animal Crossing: New Horizons decemberupdate uitgelicht in nieuwe video

Animal Crossing: New Horizons decemberupdate uitgelicht in nieuwe video

De december-update van Animal Crossing: New Horizons heeft nogal wat nieuwe functies waar spelers van kunnen genieten voordat het nieuwe jaar aanbreekt.

Voor degenen die uitkijken naar wat dit vakantieseizoen te bieden heeft als het gaat om die eilandervaring, heeft Nintendo een nieuwe video gedeeld waarin precies wordt beschreven wat fans kunnen verwachten.

Een nieuwe maand betekent nieuwe insecten en vissen om dat museum mee te vangen en te verkopen of te versieren. Met de nieuwe update is de Pond Smelt later deze maand te vinden in rivieren naast Lobsters for Divers en de Dung Beetle.

Hoewel dat cool is, weten we allemaal wat ons het meest enthousiast maakt: evenementen. December brengt het Toy Day-evenement met zich mee, brengt die kerstsfeer binnen en stelt spelers in staat hun eilanden te versieren met nieuwe DIY-recepten, feestelijke toevoegingen en nieuwe flair om de hele stad in die vakantiegeest te krijgen.

Er zal ook nieuw speelgoed te koop zijn bij Nook’s Cranny, naast feestelijke outfits bij Able Sisters. Ook al zijn spelers al sinds oktober in de holly jolly spirit geraakt , het plezier begint officieel deze maand, inclusief kerstbomen en feestvreugde in overvloed.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.