Home » Bayonetta 3 en Project GG zijn nog in ontwikkeling

Bayonetta 3 en Project GG zijn nog in ontwikkeling

PlatinumGames geeft een update over de ontwikkeling van Bayonetta 3 en Project GG.

Ja, Bayonetta 3 is nog steeds in de maak volgens een update van PlatinumGames ‘Hideki Kamiya in een interview voor Famitsu . De Japanse gamingpublicatie hield zijn jaarlijkse eindejaarsinterviews met makers, waar het met 110 Japanse ontwikkelaars om tafel ging om te ontdekken wat ze van plan waren en wat hun ontwikkelingsdoelen voor 2021 waren. Het stuk biedt updates over grote en kleine studio’s, waaronder Atlus, Konami , Team Ninja en natuurlijk Platinum.

Hideki Kamiya bevestigt opnieuw een verklaring die hij eerder dit jaar heeft afgelegd door nogmaals te bevestigen dat Bayonetta 3 nog in ontwikkeling is. Hij erkent de bezorgdheid van de fans over het langverwachte project en zegt dat de verificaties van nieuwe systemen “uitstekend verlopen en de ontwikkeling zeer goed gaat”. Met “nieuwe systemen” bedoelt Kamiya waarschijnlijk gameplay-systemen en niet nieuwe consoles, aangezien Bayonetta 3 door Nintendo wordt uitgegeven als exclusief voor Switch. Het langverwachte vervolg werd aangekondigd tijdens The Game Awards in 2017 en we hebben er niet veel over gehoord sinds vage ontwikkelingsplannen.

Kamiya stelt ook dat het werk aan ” Project GG .”, Platinum’s mysterieuze nieuwe project dat in februari werd aangekondigd, eindelijk vooruitgang heeft geboekt. Voor degenen die het zich niet herinneren: dit is de gigantische robot vs kaiju-game die wordt aangekondigd als “de krachtige climax van de Hideki Kamiya-superheldentrilogie”. Project GG maakt deel uit van de “Platinum Four” naast The Wonderful 101 Remastered en twee onaangekondigde titels.

Voor degenen die zich afvragen: er is geen nieuwe update voor Babylon’s Fall, de andere titel waar PlatinumGames aan werkt en waar we al een tijd niks over gehoord hebben.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.