Home » Bekijk hier de eerste gameplay van Ruined King: A League Of Legends Story

Bekijk hier de eerste gameplay van Ruined King: A League Of Legends Story

De eerste gameplaybeelden van Ruined King: A League Of Legends Story zijn gedeeld.

Fans van League of Legends waren stomverbaasd toen ze hoorden dat het spin-offspel Ruined King: A League of Legends-verhaal verder in 2021 werd uitgesteld . Hopelijk kan een eerste blik op de gameplay de pijn helpen verlichten? Dat is precies wat we kregen tijdens The Game Awards, en het lijkt erop dat de game een behoorlijk RPG wordt.

Riot zorgde voor een diepe duik in de dungeon-crawler en turn-based gameplay. De game is een RPG voor één speler die zich afspeelt in Runeterra, met name Bilgewater en de Shadow Isles. Spelers kunnen vrij de wereld verkennen, chatten met NPC’s, puzzels oplossen en vallen ontwijken. Tijdens het verkennen van kerkers hebben kampioenen twee kerkervaardigheden die kunnen worden gebruikt om gevechten te starten of interactie te hebben met wezens en de omgeving. Sommige puzzels en obstakels kunnen alleen worden overwonnen met de vaardigheden van een bepaalde kampioen, zoals het gebruik van Braum’s schild om muren te vernietigen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.