Home » Halo: Infinite is nog steeds in ontwikkeling voor de Xbox One

Halo: Infinite is nog steeds in ontwikkeling voor de Xbox One

Halo: Infinite Xbox One-versie wordt niet geannuleerd, bevestigt 343 Industries.

Na het chaotische debacle van de laatste generatie van Cyberpunk 2077 op Xbox One en PS4, vroegen velen zich af of 343 Industries zijn Xbox One-versie van Halo: Infinite zou stoppen. 343 Industries nam even de tijd om die zorgen weg te nemen en fans ervan te verzekeren dat Halo: Infinite, ondanks de vertraging voor polijsten, klaar zal zijn voor beide generaties tegelijk.

In plaats van een lange blogpost, komt de bevestiging dat het niet is geannuleerd afkomstig van een brutaal Twitter-antwoord toen een fan 343 Industries Community Manager John Junyszek vroeg of er enige waarheid zat in de annuleringsgeruchten. Zijn antwoord? “Nee, laat me alsjeblieft genieten van de feestdagen” vergezeld van een emoji:

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.