Home » Cyberpunk 2077 heeft al meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht

Cyberpunk 2077 heeft al meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht

Cyberpunk 2077 verkoopt ondanks de rommelige lancering erg goed.

In een investeerdersrapport dat vandaag door CD Projekt Red is uitgebracht, werd onthuld dat Cyberpunk 2077 op 20 december meer dan dertien miljoen exemplaren van de game heeft verkocht. De figuur houdt zowel fysieke als digitale verkopen bij op alle platforms waarop de game beschikbaar is. Het aantal houdt ook rekening met enkele van de terugbetalingen voor de titel, zoals uiteengezet in het begin van het rapport:

“Dit cijfer vertegenwoordigt het geschatte volume van de detailhandelsverkopen op alle hardwareplatforms (rekening houdend met retourzendingen die zijn ingediend door retailklanten in fysieke winkels en digitale winkels), dat wil zeggen het “doorverkoopcijfer”, minus alle terugbetalingsverzoeken.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.