Home » Gratis PS Plus-games van januari onthuld

Gratis PS Plus-games van januari onthuld

Er is weer een batch PS Plus- games gepland voor de eerste maand van het nieuwe jaar.

Shadow of the Tomb Raider bouwt voort op het verhaal van Rise of the Tomb Raider en beschrijft de reis van Lara Croft naar de verraderlijke Zuid-Amerikaanse oerwouden waar spelers de taak hebben om een ​​vooraf bepaalde apocalyps te voorkomen. De vloeiende stealth en vuurgevechten uit eerdere hedendaagse Tomb Raider-games keren terug, evenals de meerlagige puzzels waar de serie om bekend staat.

Greedfall is een op verhalen gebaseerde, keuzegedreven RPG die zich afspeelt in een uitgestrekte open wereld die tot de rand gevuld is met wezens en schurken die je willen vermoorden. Op basis van de vaardigheden waarin u investeert, kunnen gesprekken vertakken naar meerdere resultaten en kan verkenning beperkt zijn. We genoten van de soundtrack van Greedfall, de simplistische gevechten en het schrijven, maar vonden dat de game wat meer glans kon gebruiken. Andrew Reiner vergelijkt het met vroege spellen van Elder Scrolls en Witcher (wat een solide bedrijf is).

Ten slotte valt Maneater op als een interessante eigenaardigheid. Maneater wordt komisch beschouwd als een ShaRkPG, maar het gaat erom de grootste haai van de zee te zijn. Spelers moeten leren hoe ze in hun omgeving kunnen overleven totdat ze formidabel genoeg zijn om de voedselketen te beklimmen. Diverse ontmoetingen (met zowel vissen als mensen) stellen spelers in staat om hun speelstijl aan te passen en mogelijk een almachtige toproofdier te creëren.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.