Home » Nieuwe Apex Legends-trailer toont het verhaal van Pathfinder

Nieuwe Apex Legends-trailer toont het verhaal van Pathfinder

De nieuwe trailer toont het oorsprongsverhaal van Pathfinder, een van de eerste legendes uit Apex Legends.

Als je Apex Legends speelt, dan ken je Pathfinder. Hij is een personage met hoge mobiliteit met ongelooflijk vrolijke stemlijnen. Zelfs als hij hele teams uitwist, is het moeilijk om boos te worden op de lieve lul. Ondanks dat het een van de populairste persoonlijkheden van de game is, heeft Respawn nooit een officiële beschrijving van het achtergrondverhaal voor hem vrijgegeven.

Op basis van in-game laadschermen en zijn bokshandschoen-erfstuk, vermoedden veel fans dat Pathfinder een ringvechter was lang voordat hij deelnam aan de Apex-games. Maar vandaag zijn deze speculaties eindelijk tot rust gekomen. Het blijkt dat Pathfinder in zijn vroege jaren als bewaarder en ober werkte.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.