Home » Bethesda onthult nieuwe Indiana Jones-game

Bethesda onthult nieuwe Indiana Jones-game

Er is een nieuwe Indiana Jones-game in de maak bij Bethesda.

Bethesda heeft zojuist een verrassende onthulling uitgebracht, waarin ze een nieuwe Indiana Jones-game plaagt met een gloednieuw origineel verhaal van Machine Games . Hoewel het geen volledige trailer was, kregen we wel een nieuwe video waarin het aanstaande avontuur werd geplaagd, een avontuur dat door niemand minder dan Todd Howard werd geproduceerd. Het werkt gewoon.

De eerste teaservideo werd gedeeld op de officiële Bethesda Twitter met een vervolg-tweet die zei: “Een nieuwe Indiana Jones-game met een origineel verhaal is in ontwikkeling door onze studio Machine Games en wordt geproduceerd door Todd Howard in samenwerking met Lucasfilm Games. Het zal even duren voordat we meer te onthullen hebben, maar we zijn erg verheugd om het nieuws van vandaag te delen!”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.