Home » Bekijk hier de lanceringstrailer van Hitman 3

Bekijk hier de lanceringstrailer van Hitman 3

IO Interactive heeft de lanceringstrailer van Hitman 3 uitgebracht.

Hitman 3 wordt op 20 januari gelanceerd en ontwikkelaar IO Interactive viert de aanstaande release met een gloednieuwe trailer die enthousiaste fans een glimp opvangt van enkele van de dodelijke scenario’s die voor ons liggen. De video (die je hierboven kunt bekijken) heeft een behoorlijk deel van wapens, geweld en dood, maar misschien niet zoveel als je zou verwachten van een game over een professionele moordenaar.

Het beeldmateriaal legt evenveel nadruk op de verschillende locaties die spelers zullen bezoeken in Hitman 3, wat logisch is gezien het belang van je omgeving in dit spel. Je omgeving biedt niet alleen een aantrekkelijke visuele achtergrond, maar het speelt ook een rol in je strategie, inclusief het ontgrendelen van aanhoudende snelkoppelingen terwijl je meerdere keren door levels speelt.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.