Home » Valheim heeft al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht

Valheim heeft al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht

De populaire game Valheim is al meer dan 3 miljoen keer verkocht.

Valheim is nu overal. Als je de afgelopen weken überhaupt aandacht hebt besteed aan gamen, heb je waarschijnlijk iets gezien over dit unieke Noorse survival-spel. Valheim heeft de hitlijsten beklommen sinds de Early Access-lancering deze maand, en nu hebben ontwikkelaar Iron Gate Studio en uitgever Coffee Stain een aantal indrukwekkende verkoopcijfers geleverd om het succes van de game te kwantificeren.

Volgens een officieel persbericht heeft Valheim nu meer dan 3 miljoen verkochte exemplaren binnen slechts 16 dagen na de eerste release overtroffen. Dat soort ontvangst komt niet alleen door het feit dat de game goed wordt ontvangen door spelers, maar ook door de populariteit van Valheim in de streamingwereld. Het is momenteel een van de meest populaire games op Twitch, met fans die in totaal meer dan 20 miljoen uur kijken.

Dit soort succesverhalen is altijd leuk om te zien. Valheim kwam in wezen uit het niets; het is gemaakt door een klein team Zweden, en kreeg niet veel mainstream-aandacht voorafgaand aan de lancering van Early Access. En toch hebben de mensen van Iron Gate Studio duidelijk een setting en een formule gevonden die zowel bij spelers als kijkers resoneert, omdat de game momenteel de 78ste best beoordeelde game aller tijden op Steam is.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.