Home » Ariana Greenblatt speelt Tiny Tina in Borderlands-film

Ariana Greenblatt speelt Tiny Tina in Borderlands-film

De rol van Tiny Tina is eindelijk vervuld.

De cast voor de Borderlands-film van Eli Roth is in korte tijd versterkt, met al mensen als Jack Black (Claptrap), Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Patricia Tannis) en Kevin Hart (Roland). Het nieuwste personage dat zijn artiest heeft gevonden, is de favoriet van fans Tiny Tina, die zal worden gespeeld door Ariana Greenblatt.

Voor degenen onder jullie die vragen “wie?” Ariana Greenblatt is misschien het meest bekend bij het reguliere publiek (vooral Marvel-fans) als de actrice die het kind Gamora speelde in Avengers: Infinity War.

Tiny Tina verscheen voor het eerst in Borderlands 2 en is een jonge explosievenexpert die wees wordt nadat haar ouders zijn verkocht aan het kwaadaardige bedrijf Hyperion om te experimenteren. Haar liefde voor sloop betekent dat ze de Vault Hunters meestal helpt met alles dat moet ontploffen. Of ze wil gewoon een theekransje houden (jij wilt geen theekransje). Het personage is een van de populairste gezichten van de franchise geworden en verscheen in Borderlands: The Pre-Sequel en Borderlands 3, en fans hebben met ingehouden adem gewacht om te zien wie haar in de film zou spelen.

De Borderlands-film wordt geregisseerd door Lionsgate en zou dit jaar moeten beginnen met filmen na verschillende pandemiegerelateerde tegenslagen. De film heeft momenteel geen concreet releasevenster.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.