Home » Gerucht: Grand Theft Auto VI krijgt een vrouwelijke protagonist

Gerucht: Grand Theft Auto VI krijgt een vrouwelijke protagonist

Enkele maanden geleden heeft Rockstar Games bevestigd dat GTA 6 in ontwikkeling is. Sinds dit officieel bekend is draait de geruchtenmolen op volle toeren.

Vandaag hebben we weer een sappig gerucht voor jullie. De game zal voor het eerst in de geschiedenis een vrouwelijke protagonist hebben. De vrouw, een Latina, zal naar verluidt één van de hoofdpersonages zijn in een verhaal dat is geïnspireerd door bankovervallers Bonnie en Clyde. In tegenstelling tot de eerdere games uit de franchise is de ontwikkelaar voorzichtiger qua opzet, zo zullen er minder tot mogelijk geen grappen worden gemaakt over kwetsbare groepen.

Het oorspronkelijke idee van Rockstar Games was dat de game in noord en zuid-Amerika ging afspelen. Inmiddels is de studio teruggekomen op dit idee en zal de game zich afspelen in fictieve versie van Miami en de omliggende gebieden.

Hier blijft het niet bij Rockstar Games heeft besloten om de game regelmatig te updaten met nieuwe missies en steden. Wanneer de game uiteindelijk zal moeten verschijnen is nog onbekend, vermoedelijk zal de game pas ergens in 2024/2025 verschijnen.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: