Home » Rust komt dit voorjaar naar consoles

Rust komt dit voorjaar naar consoles

De populaire survivalgame Rust komt dit voorjaar naar consoles. 

De game is lang een van de meest gespeelde games op Steam geweest sinds het voor echt eerst werd gelanceerd in Early Access in 2013. Nu krijgen PlayStation- en Xbox-spelers eindelijk de kans om de game uit te ervaren.

Voiordat Rust officieel werd gelanceerd, vindt momenteel een gesloten bèta plaats die de komende weken zal duren. Als je een consolespeler bent die zich altijd heeft afgevraagd wat Rust precies is, dan volgt hier een kleine uitleg. In Rust moeten spelers een meedogenloze wereld overleven die wordt bewoond door andere spelers waar regels min of meer niet bestaan.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.