Home » Overwatch ontvangt een Xbox Series X/S-upgrade

Overwatch ontvangt een Xbox Series X/S-upgrade

Door een update draait Overwatch nu een stuk beter op de Xbox Series X/S.

Overwatch-fans snakken al maanden naar nieuwe informatie over Overwatch 2. Helaas moeten we daar nog even op wachten. Om de honger van de fans te stillen, is er een next-gen upgrade uitgebracht van Overwatch voor de Xbox Series X.

De nieuwe generatie consoles hebben de laadtijden al drastisch verbeterd en ervoor gezorgd dat personages soepeler kunnen spelen, maar zodra je de nieuwe 1.58-patch naar je Xbox Series X/S hebt gedownload, ontvang je een nieuwe grafische optie “Preferred Mode”.

Aangezien de Xbox Series X krachtiger is dan de Xbox Series S, profiteren eigenaren van de huidige vlaggenschipconsole van Microsoft natuurlijk meer van deze optimalisaties en opties. De resolutiemodus geeft voorrang aan een hogere resolutie boven beeldkwaliteit en framesnelheid,

Het is nog niet duidelijk wanneer Overwatch voor de PlayStation 5 een upgrade zal krijgen.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.