Home » De Paramo-kaart van PUBG wordt vernieuwd in seizoen 11

De Paramo-kaart van PUBG wordt vernieuwd in seizoen 11

PUBG seizoen 11 begint aan het einde van deze maand en het lijkt erop dat het seizoen een aantal functies van de Zuid-Amerikaanse kaart Paramo zal updaten.

Seizoen 11 gaat naar pc op 31 maart en consoles op 8 april, en brengt enkele wijzigingen aan Paramo met zich mee: spelers kunnen verwachten terreinverbeteringen en extra velddekking te vinden, samen met een ‘uitgebreid dynamisch wereldsysteem’. De spawn-tarieven voor items in de geheime kamer en voor de helikopter van het zorgpakket worden ook verhoogd, terwijl spelers nu de mogelijkheid hebben om “aangepaste spellen met de kaart te maken”. Met de nieuwe toevoegingen zouden ze de kaart misschien moeten hernoemen naar Paramore – ik kan me niet voorstellen dat die is bezet.

Iets dat echt een beetje anders klinkt, is de nieuwe Emergency Pickup-monteur, die spelers een nieuwe manier biedt om over de kaart te reizen. Spelers kunnen het item gebruiken om een ​​”fultonballon op grote hoogte” in te zetten, die na een minuut wachten een vliegtuig zal oproepen om de spelers op te halen. De spelers worden dan in de lucht gehesen en naar het midden van de witte zone gedragen – tenzij ze ervoor kiezen om vroeg uit te springen en terug naar de grond te parachutespringen. PUBG Corp beschrijft het als een handige manier om de blauwe zone te ontlopen of een afgelegen gebied te vinden om te plunderen, maar legt uit dat het ook een zwaar item is en de aandacht kan trekken van spelers in de buurt. Gebruik op eigen risico.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.