Home » The Last of Us: Part 2 is geüpgraded voor PS5

The Last of Us: Part 2 is geüpgraded voor PS5

The Last of Us: Part 2 heeft eindelijk zijn langverwachte PlayStation 5-upgrade ontvangen.

11 maanden sinds de lancering van het epische vervolg van Naughty Dog op PS4 en Pro. Het is een gratis upgrade in de vorm van een 299 MB-patch – versie 1.08 – die automatisch de PlayStation 4-versie van de game bijwerkt, zodat PS5-gebruikers de game kunnen spelen met 60 frames per seconde. We hebben de patch nu een week, waardoor we de game van begin tot eind uitgebreid kunnen testen en opnieuw testen.

Het is een interessante release: The Last of Us Part 2 is een van de technisch meest ambitieuze titels die voor de PlayStation 4 zijn uitgebracht en we vroegen ons af hoe goed dit soort performance-patch zou werken. Het maakt tenslotte niet uit hoe je over de game denkt, het is een verbluffende technische prestatie die flirt met de limieten van het oorspronkelijke platform – en een limiet van 30 fps was vereist om de prachtige beelden te leveren. Met dit in gedachten waren we benieuwd hoe het zou gaan op de PS5 met de beperkte framesnelheid verwijderd.

Omdat dit geen volledige heruitgave of remaster is, heeft Naughty Dog een upgrade opgeleverd die voldoet aan de regels die zijn opgesteld met eerdere first-party PS5-patches. God of War, Ratchet and Clank, Ghost of Tsushima en Days Gone gingen allemaal hetzelfde pad op en leverden de PlayStation 4 Pro-visuele functieset maar met de framesnelheid ontgrendeld, waardoor gamen met 60 frames per seconde mogelijk was.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.