Home » Next-gen update van Elder Scrolls Online met een week vertraagd

Next-gen update van Elder Scrolls Online met een week vertraagd

Bethesda heeft de update van de volgende generatie van Elder Scrolls Online met een week uitgesteld.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced zou op 8 juni uitkomen, maar zal nu op 15 juni verschijnen, zei Bethesda in een blogpost.

“Uitermate voorzichtigheidshalve verplaatsen we de lancering van ESO: Console Enhanced een week”, aldus het bedrijf.

“We doen dit zodat we Update 30 (Blackwood) niet tegelijkertijd met Console Enhanced lanceren en we onze onverdeelde aandacht kunnen geven.”

Blackwood is het hoofdstuk met het Oblivion-thema voor The Elder Scrolls Online. Het speelt zich 800 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls 4: Oblivion af en geeft spelers de opdracht de plannen van de Daedric Prince Mehrunes, de grote slechte baas van Oblivion, te ontrafelen.

Blackwood en Update 30 starten zoals gepland op pc, Mac en Stadia op 1 juni, en PlayStation 4 en Xbox One op 8 juni. De last-gen versies zijn natuurlijk speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X en S via achterwaartse compatibiliteit.

The Elder Scrolls Online: Console Enhanced wordt vervolgens op 15 juni gelanceerd op PS5 en Xbox Series X en S. Het is een gratis update voor iedereen die The Elder Scrolls Online al op een vorige generatie console heeft, en bevat een prestatiemodus van 60 fps, verbeterde tekenafstand en verbeterde laadtijden.

“Onze excuses voor het ongemak,” voegde Bethesda eraan toe, “maar we willen ervoor zorgen dat alles soepel verloopt in deze zeer drukke tijd. Bedankt allemaal voor de voortdurende steun en we kijken ernaar uit om iedereen volgende maand bij Blackwood te verwelkomen.”

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.