Home » E3 2021: Salt and Sacrifice aangekondigd

E3 2021: Salt and Sacrifice aangekondigd

Ska Studios kondigt Salt and Sacrifice aan.

Fans van het verbluffende 2D Souls-achtige Salt and Sanctuary van Ska Studios moeten zich voorbereiden op een klein gejuich; de ontwikkelaar heeft onthuld dat een vervolg, Salt and Sacrifice, begin volgend jaar naar PlayStation 4, PlayStation 5 en pc komt.

Salt and Sacrifice, net als zijn voorganger, sport side-scrolling verkennende platforming en afgemeten gevechten. Deze keer kunnen spelers echter, in de rol van een Marked Inquisitor, kiezen uit een van de acht klassen – Highblade, Paladin, Assassin, Cleric, Dualist, Fighter, Ranger en Sage – terwijl ze zich een weg banen door de wereld van Alterstone Koninkrijk.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.