Home » Minecraft Earth sluit haar toegangspoorten

Minecraft Earth sluit haar toegangspoorten

In juni zullen de deuren van Minecraft Earth worden gesloten.

Minecraft Earth is een Pokemon Go-achtige ervaring die de blokkerige wereld van Minecraft naar de echte wereld brengt . Het is meeslepend, maar blijkbaar niet genoeg om te concurreren met vergelijkbare games op de mobiele markt die aangepast gebruik hebben rond de quarantainebeperkingen van COVID-19, omdat het team achter de game heeft bevestigd dat het in juni van dit jaar zal worden gesloten.

“Minecraft Earth is ontworpen rond vrij verkeer en samen spelen, twee dingen die in de huidige mondiale situatie bijna onmogelijk zijn geworden”, begint de verklaring aan de spelers. “Als gevolg hiervan hebben we de moeilijke beslissing genomen om onze middelen opnieuw toe te wijzen aan andere gebieden die waarde bieden aan de Minecraft-gemeenschap en om de ondersteuning voor Minecraft Earth in juni 2021 te beëindigen.”

De Minecraft Earth-services worden officieel stopgezet op 30 juni, inclusief alle ondersteuning voor de mobiele game. Na die datum kunnen spelers Earth niet meer downloaden en ervan genieten en op 1 juli worden alle spelersgegevens “die niets te maken hebben met Character Creator en Minecoin-rechten” verwijderd.

Wat betekent dit voor huidige spelers en hun aankopen? De verklaring vervolgt en zegt: “Alle spelers met betaalde ruby-saldi krijgen Minecoins, die je op de Minecraft Marketplace kunt gebruiken om skin- en texture-packs, kaarten en zelfs minigames te kopen. Plus, als je ooit iets hebt gekocht in Minecraft Earth, je ontvangt een gratis exemplaar van Minecraft (de Bedrock-versie) zodat je een nieuwe start kunt maken terwijl je wat lekkers van de Marketplace pakt! “

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.