Home » Lebron James komt mogelijk naar Fortnite

Lebron James komt mogelijk naar Fortnite

De NBA-ster zal naar verwachting in de volgende update arriveren.

Het ziet er naar uit dat NBA-superster Lebron James binnenkort zijn plaats in Fortnite zal innemen. Dataminers Hypex en Shiina zeggen allebei dat James in de volgende update van de game zal worden toegevoegd als een Icon Series-skin.

Shiina deed de eerste bewering over James’ komst als een Icon Series-skin, terwijl Hypex verdere details gaf, waaronder dat spelers beloningen kunnen verdienen door King’s Bling-speurtochten te voltooien – James’ bijnaam onder basketbalfans, en ook zijn Twitter-handle, is King James – en die items worden “meer goud” als je missies voltooit. Als je ze allemaal voltooit, krijg je toegang tot een schuifregelaar waarmee je het niveau van zichtbaar goud in de items kunt aanpassen.

Have your say!

0 0

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: