Home » Halo Infinite: nieuwe multiplayer-update geeft spelers meer XP

Halo Infinite: nieuwe multiplayer-update geeft spelers meer XP

Een patch voor Halo Infinite zorgt ervoor dat je de eerste zes potjes meer XP ontvangt.

343 communitymanager John Junyszek ging naar Twitter om te praten over hoe de nieuwe veranderingen een directe reactie waren op eerdere voortgangsupdates voor meerdere spelers:

“Toen we onze eerste wijziging in de voortgang aanbrachten, waarbij dagelijkse “Play 1 Game”-uitdagingen werden toegevoegd, wekelijkse uitdagingen werden bijgewerkt en de duur van 2XP-boosts verdubbelde, beloofden we dat we de gegevens zouden controleren en indien nodig aanvullende wijzigingen zouden aanbrengen. Nu, het is tijd om daar een vervolg aan te geven. Nadat we hadden gezien hoe XP werd verdiend met die wijzigingen, merkten we dat spelers hun sessies begonnen met langzamere uitbetalingen dan we zouden willen. Om dit aan te pakken, verhogen we de XP-uitbetaling voor de eerste 6 wedstrijden van elke dag.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: