Home » Big Team Battle in Halo Infinite veroorzaakt matchmaking fouten

Big Team Battle in Halo Infinite veroorzaakt matchmaking fouten

Halo Infinite ’s Big Team Battle-matchmaking veroorzaakt problemen voor spelers

Ontwikkelaar 343 Industries erkende het probleem in een forumpost op vrijdag en merkte op dat het team de oorzaak van het probleem nog niet heeft gevonden. Volgens de update zou er in januari 2022 een oplossing moeten zijn.

De afgelopen dagen heeft 343 Industries wel wat aanpassingen gedaan aan de playlist om te kijken of dat hielp. Ze maakten niet veel verschil, zei de studio, dus die wijzigingen zijn teruggedraaid. (343 Industries verlaagde eerst het maximale aantal teamgenoten van 12 naar 10 en schakelde vervolgens de “join-in-progress”-functie uit. Beiden zijn vanaf vrijdagochtend weer in het spel.)

“Helaas betekent de complexe aard van dit probleem, in combinatie met de naderende vakanties, dat we dit probleem nog minstens een paar weken niet kunnen oplossen”, zei 343 Industries in een verklaring. “Het werk gaat zoveel mogelijk door, maar met aanstaande sluitingen en afhankelijkheden – en een kritieke behoefte om ervoor te zorgen dat het team voldoende tijd heeft om op te laden na een moeilijk jaar – richten we ons op een patch in januari. Dit probleem heeft de hoogste prioriteit en we hopen updates te hebben om te delen zodra iedereen na de pauze weer aan de slag kan.”

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: