Home » Tweede seizoen The Witcher-serie nu te zien op Netflix

Tweede seizoen The Witcher-serie nu te zien op Netflix

Seizoen twee van de Netflix-show gebaseerd op de populaire romans en videogameseries The Witcher is vanaf vandaag beschikbaar.

Henry Cavill is teruggekeerd om de rol van de zilverharige monster- dodende Geralt of Rivia opnieuw op te nemen. Seizoen twee zet Geralts avonturen voort, dit keer met zijn leerling Ciri (gespeeld door Freya Alan) op sleeptouw. Ook terugkeren dit seizoen zijn Yennefer (Anya Chalotra), Vesimir (Kim Bodnia), Triss (Anna Shaffer), Lambert (Paul Bullion) en ieders favoriete bard Jaskier (Joey Batey), onder een schare nieuwkomers.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: