Home » Nieuwe features Grand Theft Auto V op PS5 en Xbox Series S/X onthuld

Nieuwe features Grand Theft Auto V op PS5 en Xbox Series S/X onthuld

Meer details over de aanstaande release van Grand Theft Auto 5 en GTA Online voor PlayStation 5 en Xbox series X zijn onthuld door Rockstar.

Een van de meest opvallende punten is het migratieplan van Rockstar voor GTA Online.”PS4- en Xbox One-spelers kunnen zowel hun GTA 5 Story Mode-voortgang als hun huidige GTA Online-personages en -progressie overzetten naar PS5 en Xbox Series X|S, of over consoleplatforms, met een eenmalige migratie voor elk,” schrijft Rockstar.

Daarnaast heeft Rockstar onthuld dat spelers vandaag kunnen beginnen met het overzetten van hun Story Mode-voortgang van GTA 5, “door een save te uploaden naar de Rockstar Games Social Club”.

Ondertussen kunnen spelers met een Rockstar Games Social Club-account ook hun GTA Online-personagevoortgang migreren naar PS5 of Xbox Series X|S op 15 maart na het laden van de game op een van deze nieuwe consoles. Deze migratie omvat alle personages , GTA$, voortgang, statistieken, voertuigen, eigendommen, wapens, kleding en door spelers gecreëerde banen”.

Degenen die nog een keer door de straten van Los Santos willen dwalen, kunnen de game op 8 maart pre-loaden, waarbij de game vanaf 15 maart digitaal beschikbaar is.

Degenen die wachten tot Rockstar fysieke exemplaren van GTA 5 voor de PS5 en Xbox Series X uitbrengt, kunnen dit ergens in april doen, hoewel er op het moment van schrijven geen specifieke releasedatum is aangekondigd.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: