Home » Co-op Halo Infinite zal niet in mei worden gelanceerd

Co-op Halo Infinite zal niet in mei worden gelanceerd

Halo Infinite-ontwikkelaar 343 Industries zegt dat het “meer tijd” nodig heeft om aan de coöperatieve campagne en Forge te werken.

De coöperatieve missies zullen daarom niet in mei beschikbaar zijn zoals gehoopt. Het team wilde benadrukken dat hoewel het “grote vooruitgang boekt met de coöperatie van het campagnenetwerk” en dat daaraan wordt gewerkt en Forge “parallel met het werk van seizoen 2 plaatsvindt”, “de realiteit is dat het meer tijd gaat kosten om een ​​hoogwaardige, complete netwerk-co-op-ervaring voor 4 spelers te krijgen in de enorme, wijd open wereld van Halo Infinite”.

“We streven ook naar een geweldige split-screen coöp-ervaring voor twee spelers op alle Xbox-consoles, van de originele Xbox One tot en met Xbox One Series X – en de niet-lineaire, wijd open delen van de campagne presenteren een aantal grote uitdagingen voor split-screen die ons meer tijd hebben gekost om op te lossen”, legt een bericht op de Halo Waypoint uit.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

error: