Home » Review: [QB/ESX] DirkScripts Fishing Simulator

Review: [QB/ESX] DirkScripts Fishing Simulator

DirkScripts heeft een fantastische fishing sim binnen FiveM ontwikkeld.

De Fishing Simulator van DirkScripts is de meest functionele script van dit moment op FiveM. Eerder publiceerde wij al een review van een unieke smartphone script voor FiveM-server eigenaren. In deze review behandelen wij de Fishing Simulator onder de loep.

Voor de PC-eigenaren mensen die niet weten wat FiveM precies is zullen we dit even kort uitleggen. FiveM is een modificatie van GTA V. Met FiveM kom je in een andere wereld terecht. In deze wereld heb jij de opties om bijvoorbeeld te solliciteren bij de politie, ziekenhuizen, ANWB en veel meer.

Dit nieuwe Fishing Simulator brengt een tal aan nieuwe en unieke features met zich mee. Het idee van de maker van dit script is om een Fishing Simulator naar FiveM te brengen. Wij hebben dit script uitgebreid mogen testen en ik moet eerlijk toegeven dat ik behoorlijk weggeblazen ben met wat je met dit script allemaal kunt doen.

Het installeren van dit script is vrij makkelijk als je als je de bijgeleverde documentatie even goed door leest. Het installeren van dit script neemt niet zoveel tijd in beslag, want als je de documentatie goed door hebt genomen ben je maximaal tien minuten bezig om dit script klaar te maken voor het framework dat jij gebruikt.

Zoals eerder aangeven neemt dit script een tal ene unieke en geweldige features met zich mee. Een van deze features is dat jij je vishengel kunt afstellen met der onderdelen dat jij komt kopen bij de winkel die je ervoor klaar maakt.

Als voorbeeld het script is zo flexibel dat jij als server eigenaar precies kunt bepalen waar jij je dingen wilt hebben. Zo heb je bijvoorbeeld  de mogelijkheid om een aparte winkel in te richten om vis onderdelen te kopen. Daarnaast heb jij ook de mogelijkheid om in de bijgeleverde config te bepalen waar jij enkele NPC’s wilt hebben staan om bijvoorbeeld te gevangen vis te verkopen.

Je vishengel afstellen:
Zoals eerder aangeven moet jij je vishengel voor gebruik afstellen. Dit kun je makkelijk doen door het inkopen van onderdelen.

Deze onderdelen bestaan uit de onderstaande onderdelen.

1. Vishengel
2. Lijn
3. Aas
4. Molen
5. Fish Finder

Met al deze onderdelen kan jij je vishengel zo afstellen om de juiste vis op de juiste diepte te kunnen vangen. Voor bepaalde vissoorten het je speciaals aas nodig. Zo kun je bijvoorbeeld met een specifieke krab aas een dolfijn vangen en kun je met vleesstukken bijvoorbeeld een haai vangen. Naast het feit dat je speciaal aas nodig hebt moet je ook op de juiste diepte zitten om bepaalde vissoorten te kunnen vangen. Een haai zit meestal tussen de minimale diepte van 200 meter en de maximale diepte van 600 meter.

De bijgeleverde Fish Finder kan je gebruiken om te meten op welke diepte de vissen zitten die jij graag zou willen vangen. Ik heb in mijn FiveM-ervaring een hoop verschillende soorten fishing scripts gezien maar nog nooit zo unieke als deze. Zo heeft het ook zijn eigen unieke interface dat voor een hel goed overzicht zorgt wanneer je beet hebt.

Ieder onderdeel is gebouwd voor de juiste diepte en vissen. Zo is het wel mogelijk om met een simpele goedkope lijn een haai te vangen maar er is een grote kans dat je lijn breekt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de vishengel bij je hebt. Je hebt de keuze uit verschillende vishengels, azen, haken, lijnen en molens.

Al deze onderdelen hebben hun eigen sterkte en gewicht. Om de juiste vissen te vangen. Ter voorbeeld voor een haai, dolfijn en orka heb je een iets sterkende hengel nodig om deze goed te kunnen vangen/binnenhalen.

De opties met dit script zijn eindeloos. Als jij een unieke script voor het vissen dan raad ik dit script zeker aan. De opties zijn ongekend. Het script wordt ook regelmatig geüpdatet om bugs te fixen of om nieuwe features toe te voegen. Naast dat het scriptregelmatig geüpdatet wordt is de support ook erg goed. Zodra jij vragen hebt dan wordt er snel gereageerd door de maker van het script in een ticket daarnaast kun je ook support vragen aan de community ook deze staan dag en nacht voor je klaar. De maker van dit script heeft naast dit script nog enkele andere scripts welke zowel betaald als gratis zijn. Voor meer informatie over de beschikbare scripts en de documentatie kun je hun officiële website bezoeken.

Summary
De Fishing Simulator van DirkScripts is erg uniek in zijn eigen manier. De tal aan features die je hebt is ongekend. Ook een toffe feature is dat je overal kunt vissen en hoe verder jij de zee op gaat hoe dieper het wordt. Iedere vissoort is te vangen op een bepaalde diepte deze feature heb ik nog nergens anders gezien. Ik hoop dat de maker dit script blijft update en nieuwe en unieke/leuke features toevoegt. Zo hoop ik ook dat wij ooit de optie krijgen om bijvoorbeeld een octopus te vangen. Het is zeker je geld waard, vooral als je op zoek bent naar nieuwe en unieke features voor jouw FiveM-server!
Bad
  • Niet alle afbeeldingen werken in je inventory
7.5
Goed

Have your say!

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.