Home » Fortnite Chapter 2 krijgt een Supercharged XP-evenement

Fortnite Chapter 2 krijgt een Supercharged XP-evenement

Het Supercharged XP-evenement in Fortnite zorgt ervoor dat je snel alle niveaus van je Battle Pass kunt ontgrendelen.

Fortnite Chapter 2 is onder vuur komen te liggen door fans die niet tevreden zijn met het vernieuwde XP- en levelingssysteem, wat volgens hen veel langer zal duren om alle 100 niveaus van de Battle Pass te ontgrendelen.

Sinds het begin van het seizoen is hier veel aandacht aan besteed – en veel fans rekenen erop dat fans wijzen op de langere speeltijd die nodig is tegen de huidige tarieven. Maar dat is het ding, we kennen alleen de huidige tarieven, en niet wat Epic Games zou kunnen introduceren.

Dat brengt ons naar dit weekend en Fortnite’s plotselinge aankondiging van een tweedaags “Supercharged XP”-evenement. Dit ontgrendelde een ~ 4x XP-multiplier die actief bleef totdat je ongeveer vier Battle Pass-niveaus een boost had gegeven.

Wat vind je hier van?

0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA


Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.