Home » Next-gen versie The Witcher 3 zal fysiek te koop zijn

Next-gen versie The Witcher 3 zal fysiek te koop zijn

De PS5- en Xbox Series S/X-versie zal binnenkort te koop zijn.

Als jij een van die soorten bent die de geruststellende kracht van een hoesje en disc verkiest boven het ontastbare niets van een digitale release, dan heeft CD Projekt je gedekt met nieuws dat The Witcher 3: Complete Edition een fysieke release krijgt op PS5 en Xbox Serie X volgende week.

The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition wordt fysiek gelanceerd in Europa en Noord-Amerika op 26 januari en bundelt de veelgeprezen basisgame en de eerder uitgebrachte DLC – inclusief uitbreidingen Heart of Stone & Blood en Wine, plus 16 bits extra content. Het bevat ook alle verbeteringen van de levenskwaliteit en extra’s die zijn toegevoegd in de next-gen-update van december, waaronder een nieuwe zoektocht, snelle Sign-casting, een fotomodus, nieuwe camera-opties, platformonafhankelijke voortgang en meer.

Het is niet verwonderlijk dat de next-gen toeters en bellen van de update ook de overstap naar schijf maken, met onder meer snellere laadtijden, AMD FidelityFX Super Resolution-ondersteuning en een keuze tussen Performance- en Ray Tracing-modi op Xbox Series X en PS5.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.