Home » Redfall lanceert in mei

Redfall lanceert in mei

De first-person vampire shooter van Arkane Austin wordt op 2 mei gelanceerd voor PC en Xbox Series X/S.

De Xbox Developer Direct van vanavond gaf ons een frisse kijk op de game, inclusief de safehouse van de brandweerkazerne die een plek leek te zijn waar je missies oppakt en eropuit trekt om de wereld te verkennen.

We zagen beelden van een speler die vecht tegen een ‘Lijkwade’-vampier die het lokale gebied in duisternis hult, wat de schijn wekt van een meer arena-achtig gevecht van dichtbij.

Buiten de verhaalcampagne van de game zagen we een aantal zijmissies, waaronder een die zich afspeelt in een vampiernest die blijkbaar elke keer dat je het opnieuw bezoekt, zal verschuiven. Er wordt veel op vampieren geschoten, terwijl je op weg bent naar een centraal hart dat je moet vernietigen – en vervolgens tegen de klok moet uittrekken.

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.